2015. december 24., csütörtök

Német mézespuszedli



Hozzávalók:
-           33 dkg liszt
-          7 dkg darált mogyoró
-          3 evőkanál kakaópor
-          1,5-1,5 kiskanál őrölt fahéj, szegfűszeg
-          2 kiskanál mézeskalács fűszerkeverék
-          1 kiskanál gyömbér, 1/2 kiskanál sütőpor, és szódabikarbóna
-          17 dkg  cukor
-          5 evőkanál méz
-          5 dkg puha vaj
-          2 tojás
-          fél narancs leve és héja

Dolgozzuk össze a hozzávalókat. Tegyük a hűtőbe 15 percre. Formázzunk belőle kicsi gombócokat, lapítsuk le kicsit  őket és előmelegített sütőbe kb 12-15 perc alatt süssük készre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése